Stagiair Sales Support

Sales
HBO & WO
Tele2
Location: Diemen
Voeg toe als favoriet

Introductie

Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Bij Tele2 werken al een paar honderd mannen en vrouwen die iedere dag verder gaan om onze klanten de allerbeste en meest inspirerende klantbeleving te bezorgen. En daar zoeken we er dus meer van.

Wie we zoeken? Niet alleen mensen die iets goed kunnen. Bij Tele2 zoeken we mensen die meer kunnen. Een schitterend CV is meegenomen, maar wat we nodig hebben, zijn mensen die net als wij geloven dat het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Kortom; met minder dan de aller-allerbesten geen genoegen.

Niemand minder dan de aller-allerbeste

Je werkt mee aan de dagelijkse communicatie die we hebben met de (potentiele) klanten en leveranciers van Tele2 Wholesale. Verder assisteer je bij Tele2 Wholesale events en help je het Sales team met allerhande taken zoals het nabellen van uitstaande vragen bij leveranciers, help je bij projecten en doe je beschikbaarheidschecks voor potentiele nieuwe sales opportunity’s

Je bent enthousiast, proactief en Excel kent geen geheimen voor jou.

Het team dat op je wacht

Iedere dag met enthousiasme en passie aan de slag voor de klanten van Tele2 Wholesale. Dat is de kracht van onze afdeling Sales. Hier zit een enthousiast team dat Tele2, een grote internationale onderneming, in Nederland en ver daar buiten op alle fronten vertegenwoordigd. De (Operationeel) Accountmanagers van Sales doen dat bij klanten in binnen en buitenland en worden daarbij ondersteund door het dynamische Sales Support team. DSL, glasvezel en Dark Fiber voor grote nationale en internationale klanten, iedere dag leveren wij het aller allerbeste voor onze klanten.

Wat je concreet doet

  • Afdeling Sales Support ondersteunen in dagelijkse communicatie met leveranciers
  • Assisteren Accountmanagers met uitvoeren beschikbaarheidschecks voor potentiele opdrachten
  • Bellen met potentiele nieuwe klanten voor het plannen van een afspraak Account Manager
  • Assisteren bij Sales Events bij Tele2 of een van onze klanten

Hoe we jou voor ons zien

Je bent een positieve challenger met oplossend vermogen, flexibel, gedreven en energiek. Je bent een stevige representatieve persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in een team goed functioneert. De open, niet hiërarchische en onconventionele cultuur van Tele2 spreekt je aan. Je bent bestand tegen een soms behoorlijk hectische werkomgeving.

Wat we ook belangrijk vinden

  • Je studeert minimaal aan een HBO opleiding in de richting van Sales/commerciële economie.
  • Je bent een commercieel talent
  • Je bent initiatiefrijk, creatief en ambitieus.
  • Je vindt ondersteunen leuk.
  • Je vindt het leuk om projecten naar je toe te trekken en daar verantwoordelijk voor te zijn.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Werken bij de aller-allerbeste

Tele2 is, al zeggen we het zelf, een fantastische plek om te werken. Wij zijn een gedreven organisatie en groeien nog steeds snel. Je krijgt bij ons volop de ruimte om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren. Naast de uitdaging in je werk word je ook begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij krijg je de kans om (internationaal) carrière te maken. Je collega’s zijn de aller-allerbeste teamspelers die hard werken aan onze gezamenlijke missie: de aller-allerbeste telecomprovider te worden.