Stagiair(e) Corporate Communicatie Almere en Leusden

PR / Communicatie
WO
Pon
Werkstage
Location: Almere
Voeg toe als favoriet

Wat ga je doen?

Op de afdeling Corporate Communicatie dragen we zorg voor alle in- en externe communicatie van de holding. Het Corporate Communicatieteam heeft als belangrijk doel om het imago van Pon te beschermen en op een positieve manier te versterken. Onze sterke en stoere merken vragen om stoere, ondernemende studenten. We zoeken daarom een student(e), die volwaardig met ons meedraait en de afdeling Corporate Communicatie ondersteunt. Dit varieert van het meewerken aan communicatieplannen en innovatieve middelen tot het telefonisch beantwoorden van vragen.

Je gebruikt je creatieve en technische/inhoudelijke vaardigheden in het onderhouden van het intranet, contacten met mensen in de organisatie, het schrijven van teksten en e-mailnieuwsbrieven. Ook werk je daarnaast mee aan het verder ontwikkelen van de Pon nieuws app en springt in waar nodig. De stage beslaat tenminste 4 maanden (in overleg mogelijk langer) en start per januari/februari 2017. Dus ben je een communicatietopper en vind je het een mooie uitdaging om mee te werken op de afdeling Corporate Communicatie? Wil je alle verschillende gebieden van communicatie binnen een grote dynamische organisatie leren kennen? Dan zoeken wij jou!

Wat vragen wij van jou?

Wat het beste past op onze Corporate Communicatie afdeling is een derde- of vierdejaars WO student(e) met een grote affiniteit voor communicatie (bijvoorbeeld een studie psychologie, communicatie, marketing of soortgelijke studie). 

  • Je bent communicatief, creatief en sociaal vaardig 
  • Je neemt initiatief
  • Je kunt zelfstandig werken en je bent flexibel
  • Je bent een multi-tasker en gestructureerd
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Het is een pré als je goed kan schrijven en kan werken met Content Management Systemen en programma’s als Adobe Photoshop.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leerzame stageplaats voor 32 tot 40 uur binnen een internationale dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en goede begeleiding. Binnen de stage kom je in aanraking met diverse werkvelden van Corporate Communicatie. 

Je ontvangt een stagevergoeding van € 450,00 o.b.v. fulltime en je reiskosten worden vergoed. Daarnaast bieden wij je volop ontwikkelingsmogelijkheden en een fijne werksfeer in een klein en hecht team. Ben je klaar om jezelf te ontwikkelen en te bouwen aan je eigen carrière?

Onze huidige stagiair omschrijft zijn stage als een leerzame, mooie stageplaats in een dynamisch en gaaf bedrijf waar ontzettend veel gebeurt. "Hij vindt het een geweldige ervaring om binnen dit bedrijf zijn waarde toe te voegen en hij adviseert deze unieke kans niet voorbij te laten gaan!"

Wie zijn wij?

Wij zijn één van Nederlands grootste familiebedrijven en een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN en Continental, Gazelle, Santa Cruz.  Wereldwijd werken bij Pon bijna 13.000 collega’s verspreid over 450 vestigingen in 32 landen. 

Andere mogelijkheden

Aanmelden voor

Stagiair(e) Corporate Communicatie Amsterdam

Pon
HBO & WO
PR / Communicatie
Aanmelden voor

Stagiair(e) Inkoop

Pon
HBO & WO
Supply Chain
Aanmelden voor

Stagiair(e) Marketing/Communicatie Groningen

Pon
HBO & WO
Marketing / Product Management