Event Management stagiaire

PR / Communicatie
HBO & WO
Perfetti van Melle Benelux
Location: Breda
Voeg toe als favoriet

De functie

Miljoenen mensen krijgen elke dag de smaak te pakken door de lekkere snoepjes van het internationale snoepbedrijf Perfetti Van Melle. Samen bedenken en maken we de merken Mentos, Fruittella, Frisk, Klene, Look-O-Look, Smint en Chupa Chups. We weten ze creatief te verpakken en in de markt te zetten. Dat maakt ons een succesvol bedrijf en een wereldspeler in snoep. Voor de commerciële organisatie Perfetti Van Melle Benelux gevestigd te Breda, zijn we per direct op zoek naar een:

 

Event Management stagiaire

Eens in de vijf jaar organiseert Perfetti Van Melle een open dag voor haar grootste fabriek in Nederland. Deze fabriek ligt in Breda. Er werken op deze locatie ongeveer 500 collega’s die allemaal een aantal mensen mogen uitnodigen. Dit wordt door genodigden ervaren als een waar evenement. Van zwembaden gevuld met Mentos tot rondleidingen in de fabriek (die normaal niet open wordt gesteld aan externen). Ook in 2016 willen wij er weer een groot feest van maken! Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die de organisatie van de dag en de aanloop tot de open dag goed kan coördineren. Het betreft een meewerkstage maar hierbij is ook ruimte om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek.

Werkzaamheden zijn onder meer:

  • Het updaten en verbeteren van het draaiboek voor de open dag;
  • Het uitrollen van het draaiboek;
  • Het coördineren van de open dag;
  • Proactief meedenken over nieuwe concepten tijdens de opendag.

Het profiel

We zoeken studenten met een achtergrond in event management met de volgende eigenschappen:

  • Passie voor event management;
  • Hands-on;
  • Proactief;
  • Enthousiast & creatief.

De open dag staat gepland in mei 2016. Wij zoeken z.s.m. een stagiaire aangezien wij nu al zijn begonnen met de voorbereidingen.

Interesse?

Wij zijn Smaakmakers in Snoep! Je krijgt een kijkje in de keuken bij een van de meest succesvolle FMCG bedrijven van dit moment. Je kunt rekenen op goede begeleiding van professionals met passie. Je  je opgedane kennis goed in de praktijk kunnen gaan toepassen.

Andere mogelijkheden

Aanmelden voor

Trainee Sales

Perfetti van Melle Benelux
HBO & WO
Sales
Aanmelden voor

Trainee Trade Marketing

Perfetti van Melle Benelux
HBO & WO
Marketing / Product Management